Een essentieel onderdeel in elk woonhuis of kantoorgebouw is de CV installatie. U wilt er s’winters uiteraard lekker warm bij zitten in uw pand in Waterland of omgeving.

Ik kan vele kanten op met uw centrale verwarmingssysteem. Misschien heeft u momenteel nog een oude CV ketel en wilt u deze laten vervangen door een hoog renedement CV ketel. Dit is energiezuiniger en veiliger. Wellicht beschikt u al over een CV ketel maar heeft deze een onderhoudsbeurt nodig. Ik controleer uw CV ketel op de veiligheid. Uiteraard laat ik altijd een werkende CV installatie achter.

Er kunnen zich altijd problemen voordoen met uw CV ketel. Denk aan een storing aan de ketel of een lekkage. Ook kan ik u helpen met plaatsing van een CV ketel, onderhoud service en reparatie. Een reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Ik neem al uw zorg van de installatie op me zodat u nergens naar om hoeft te kijken, van plaatsing tot onderhoud. Heeft u een betrouwbare en gespecialiseerde installateur nodig in de omgeving van Waterland? Neem dan contact met mij op.