Ik voer divers loodgieterswerk uit in de regio Waterland. Denk hierbij aan lekkage sanitair en leidingwerk. Ik neem zowel grote als kleine klussen aan: van het vervangen van een mengkraan tot het realiseren van een complete badkamer.

Door het brede assortiment in loodgieterswerk wat ik u kan bieden, kan ik op veel gebieden een totaalpakket verzorgen. Als u bijvoorbeeld droomt van een gloednieuwe badkamer help ik u een handje om van deze droom een werkelijkheid te maken. Ik leg uw sanitaire voorzieningen als toilet en douche aan, ik verzorg het leidingwerk en installeren een aangename vloerverwarming. Zo heeft u nooit meer koude voeten na een douche.

Binnen de activiteiten die ik aanneem zijn er diverse mogelijkheden. Ik bied diverse producten en diensten. Ik heb een zeer servicegerichte instelling: ik luister naar wat uw wensen zijn en verwerk dit in de verbouwing. Ook realiseer ik niet alleen uw verbouwing, waar nodig zal ik met u meedenken en u adviseren. Voor elke klus heb ik wel een oplossing. Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met mij op!